Снимка PexelsЧерно и бяло са цветовете на коронавируса, доказаха учени. Учени

...
Снимка PexelsЧерно и бяло са цветовете на коронавируса, доказаха учени. Учени
Коментари Харесай

Учени разкриха истинските цветовe нa коранавируса

Снимка Pexels

Черно и бяло са цветовете на ковид, потвърдиха учени. 

Учени разкриха същинските цветове на молекулата на ковид, съобщи РИА Нoвости, като се базира на информация на „ Le Parisien “, съобщи

Истинските цветове на молекулата на COVID-19 са черно и бяло, уточни проф. Андрю Гютер, като добави, че даже и това е условно, защото молекулата е извънредно дребна.

Цветове като алено, жълто, синьо, розово се употребяват, с цел да може да се разграничават по-добре детайлите. Същото се отнася и за триизмерните изображения, разясни Гютер.

По последни данни на СЗО общият брой на инфектираните с COVID-19 по света е 108,5 милиона души, a по данни на Университета „ Джонс Хопкинс “ инфектираните са над 109 милиона. Новият ковид лиши живота на над 2,4 милиона души.

Най-голям е броят на инфектираните в Съединени американски щати, Индия, Бразилия, Англия. Русия е на пето място, следвана от Франция, Испания, Италия, Турция, Германия, Колумбия и Аржентина.

 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР